Despre noi

DRILLING SOLUTIONS SRL este o companie romano-italiana, cu capital integral privat. Orientata spre un domeniu modern, dar putin exploatat profesional in Romania, activitatea companiei se axeaza pe consolidarea terenurilor si a fundatiilor, folosind masini specializate. 
  
In Romania, DRILLING SOLUTIONS SRL furnizeaza utilaje de foraj noi si second-hand precum si accesorii si alte echipamente aferente activitatii de foraj. DRILLING SOLUTIONS SRL este importator unic al masinilor pentru foraj produse de Comacchio Ind. SRL si al injectoarelor-amestecatoare “Dai Prà Marcello”. Ambele companii italiene ofera produse tehnologizate si ambele sunt furnizori principali ai DRILLING SOLUTIONS SRL. 

De asemenea, DRILLING SOLUTIONS SRL importa utilaje second-hand, le reconditioneaza si le pune in vanzare la preturi atractive.Cu ajutorul specialistilor sai, instruiti si in santierele de profil din Italia si Elvetia, INJECTOFORAJ DRILLING TOOLS S.R.L. acorda asistenta tehnica permanenta si service tuturor clientilor sai.